This is the documentation page, it should be transcluded into the main template page. See Şablon:Belgelendirme for more information

Bu şablonu kullanarak, makalelerin "Başarılar" bölümünde ve Başarılar sayfasında yaygın olarak kullanılanlar gibi tablolar oluşturabilirsiniz.

Kullanım

Bu şablonu kullanmak için, her | öğesinden sonra notu belirtilenle değiştirin.

{{başarılar
 |başlık=Başarının adı
 |Oyun açıklamasında kelime için kelime
 |Oyun içi açıklama belli değilse, burada açıklayın
 |Kazanılan oyun puanı (genellikle 10G), varsayılan olarak "Yok"
 |PS kupa türü, varsayılan olarak "Yok"
}}

Parametrenin ardından \ karakterini kullanmak, aşağıdaki ikinci bir hücreyi oluşturur. {{{1}}} veya aşağıdaki tablo parametrelerinden herhangi birinde kullanılamıyorsa.

Tablo parametreleri

Birden çok başarı şablonunu bir tabloda gruplandırmak için tablonun ilk şablonunda {{{başlık}}} ve son olarak {{{dip}}} ayarlamanız gerekir.

Örnek

{{Başarılar
 |başlık=Envanter Almak
 |Envanterinizi açmak için '[varsayılanı E]'ye basın.
 |Envanterinizi açın. Açıklama, yapılandırılan envanter anahtarıyla eşleşecektir.
 |10G
 |Bronz
}}

Şunu üretir:

Ayrıca bakınız

  • Şablon:Ş – Bu şablonun kullanımını belirtilen sayfadan yükler
Simge Başarı Oyun içi açıklama Gerçek gereksinimler (farklıysa) Kazanıldığı oyun skoru Kupa türü (PS)
Lua error in Modül:Sprite at line 137: attempt to concatenate local 'name' (a nil value).Şablon:ÇengelEnvanter AlmakEnvanterinizi açmak için '[varsayılanı E]'ye basın.Envanterinizi açın. Açıklama, yapılandırılan envanter anahtarıyla eşleşecektir.10GBronz